Toneel Fragment een nacht privé

HET VERHAAL

Ilse woont boven een fitnesszaak die zij samen met haar zakenpartner Sarah uitbaat. Met de komst van een populaire fitnessketen in de buurt blijven de klanten echter weg en stapelen de schulden zich op. Wanneer tot overmaat van ramp een deurwaarder zijn opwachting maakt lijkt de zaak reddeloos verloren. Maar dan staat er een onverwachte gast voor de deur…

TEKST & REGIE

AUTEUR: STIJN CUYPERS

Stijn Cuypers (Mortsel, 1986) is een Vlaams theaterauteur, acteur en regisseur.
Hij studeerde Algemene verbale vorming, voordracht, drama, toneel, repertoriumstudie en welsprekendheid aan de SAMWD te Lier.
In hoofdberoep is Stijn actief als revalidatieverpleegkundige maar daarnaast is hij intensief bezig met theater.
Hij is initiatiefnemer voor de website “toneelschrijver.be” waar hij alle informatie over theater die hij tegenkomt bundelt.
In 2009 debuteerde Stijn met zijn eerste avondvullende jeugdvoorstelling “Het boek en de vier stenen”.

REGISSEUR: MICHIEL DONIES

Michiel (1999) is geen onbekende bij Toneel Fragment. Als jonge knaap stond hij al paraat om zijn steentje bij te dragen bij de decorploeg. Ondertussen is Michiel een vaste waarde binnen de groep, een manusje-van-alles.
Naast verschillende theaterproducties bij Toneel Fragment, DVC Events en jma Carmina, vind je Michiel ook terug op het kleine scherm. Zo vertolkte hij de rol van ‘Roy Roggeman’ in de webreeks Wh@evR! en is hij sinds kort te zien als ‘Senne Deroo’ in Thuis. Wie komt kijken naar ‘Eén nacht privé’ is ineens ook getuige van zijn theaterregie-debuut.

DE CAST

ILSE

Demi Jacobs

SARAH

Leen Aelbrecht

NICO

Joachim Sanders

ROSETTE

Ann Potvin

DEBBY

Sofie Verschraegen

ELSA

Frauke Molen

???

Jos Steenackers