HET VERHAAL

Wanneer de familie Vermeer op weg is naar Valencia – om papa Vermeer gezelschap te houden bij een grote klus als aannemer – worden ze getroffen door een gigantisch onweer dat hen van hun route doet afwijken. In het midden van nergens begeeft de auto het en ze moeten te voet verder. Door toeval, of was het nu door de hulp van een politieagent, komen ze bij een Eigenaardige, Eigenzinnige gemeenschap terecht die hen verder helpt, misschien wel voor de rest van hun leven.

Crew

TEKST & regie: Danny Timmermans

Danny kwam bij toeval terecht in de klas van “Meester, hij begint weer!” en maakte daar zijn TV debuut. Ook bij toeval is hij bij een amateurtheater in Mechelen zijn eerste stappen op de planken gaan zetten. Later speelde hij bij figurentheater “De Maan” waar ook zijn regie debuut tot stand kwam. Verder was hij medeoprichter en acteur bij het Mechels gezelschap “De Komeet”. Ook is hij nog actief bij het gezelschap “Ensemble Leporello”. Hij speelde, regisseerde en schreef voor zijn eigen gezelschap “Het Ongerijmde”. Hij schrijft en regisseert nog steeds bij liefhebbers.

Qua televisiewerk is hij voornamelijk bekend van “Buiten De Zone” of uit “W817”. Hij speelde bij meerdere producties voor Ketnet en Eén en is ook te zien in “Thuis”.

Danny Timmermans regisseert E-Norm

Regie-assistentie

Tina aelbrecht

Toneelmeester

Liliane De Maeyer

Decor/techniek

o.l.v. Wim Van Doren

Grafisch ontwerp

Michiel Donies

DE CAST

Willem

Chris Pien

Nora

Ani Leroy

Sabine

Dina Ghordo

Jacob

Stan De Pauw

Dunya

Demi Jacobs

Dokter Berk

Leen Aelbrecht

Cardanas

Maarten cloots

Megan Copke

Evelyn Hermans

Ik Ben

Thomas Van Crombruggen

Boer Boer

michiel donies

Dykker

jos steenackers

Chef

janne de pauw

Lolly Roger

francis saterdag

Lichte Florence

martine janssens

Koën Anders

joris de pauw