Fragment voor Scholieren
Fragment voor Scholieren

Vzw Toneel Fragment is al 45 jaar een vaste waarde in Londerzeel. Gedragen door vrijwilligers brengen wij elk theaterseizoen 2 producties. Eén voorstelling in november én één in maart. We creëerden over de jaren heen een vast publiek dat telkens van de partij is om ‘ontroerd’, ‘in spanning gehouden’ of ‘aan het lachen gebracht’ te worden. Met een mooie variëteit aan voorstellingen en thema’s kunnen wij ons publiek dan ook telkens opnieuw verrassen.

Meer info over toneel fragment? Klik hieronder!

Fragment voor scholieren

In een wachtkamer komen de patiënten samen voor een langverwachte consultatie. Fred, met zijn syndroom van Gilles de la Tourette, Alfons met zijn cijfermanie, Blanche met haar smetvrees, Maria die altijd twijfelt of ze thuis alles goed heeft afgesloten en meer dan eens beroep doet op de steun van God, Bob die nooit over lijnen durft stappen en Lili die alles, maar dan ook alles, twee keer zegt. Wanneer de dokter blijkt opgehouden te zijn op de luchthaven, besluiten de patiënten om zelf een groepstherapie te organiseren, met hilarische toestanden tot gevolg.

In november 2022 speelt Toneel Fragment de komedie ‘GE-TIC-T’. Het stuk werd geschreven door Laurent Baffie en wordt geregisseerd door Gert Vandekerkhof.

Meer info over de auteur en de regisseur vind je hieronder!

Toneel Fragment Getict
Fragment voor scholieren

Om je werkstuk, taak of portfolio extra kracht bij te zetten maak je best gebruik van afbeeldingen. Hieronder vind je de affiche, foto’s van de repetities, foto’s van elke personage en scènefoto’s (indien deze er al zijn). Zo zijn we er zeker van dat je alles hebt om jouw bestand een mooie lay-out te geven!

Fragment voor scholieren

Als je naar één van onze voorstellingen komt kijken geven we je graag de kans om alles van wat dichterbij te bekijken. Zo kan je niet alleen de acteurs of regisseur spreken/interviewen, maar geven we je ook gerust een rondleiding achter de schermen.

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op via;
Scholieren@toneelfragment.be