Fragment voor Scholieren
Fragment voor Scholieren

Vzw Toneel Fragment is al 45 jaar een vaste waarde in Londerzeel. Gedragen door vrijwilligers brengen wij elk theaterseizoen (buiten die stomme virusjaren) een voorstelling in november én één in maart. We creëerden over de jaren een vast publiek dat telkens van de partij is om ‘ontroerd’, ‘in spanning gehouden’ of ‘aan het lachen gebracht’ te worden. Met een mooie variëteit aan voorstellingen en thema’s kunnen wij ons publiek dan ook telkens opnieuw verrassen.

Meer info over toneel fragment? 

Fragment voor scholieren

In november 2021 speelt Toneel Fragment het stuk ‘TEST’. Dit stuk zal geregisseerd worden door Pieter Klinck, die tevens ook het stuk schreef.

TEST gaat over 8 kandidaten die in een ruimte worden gezet zonder enige clue wat ze daar doen. Er wordt gevraagd om 1 vraag te beantwoorden, wat die vraag is weet geen mens. Meer info over de regisseur en het stuk vind je hierondeR.

TEST Toneel Fragment
Fragment voor scholieren

Om je werkstuk, taak of portfolio extra kracht bij te zetten maak je best gebruik van grafisch materiaal. Hieronder vind je de affiche, foto’s van de repetities, foto’s van elke personage en scènefoto’s (indien deze er al zijn). Zo zijn we er zeker van dat je alles hebt om jouw bestand een mooie lay-out te geven!

Fragment voor scholieren

Als je naar één van onze voorstellingen komt kijken geven we je graag de kans om alles van wat dichterbij te bekijken. Zo kan je niet alleen een paar acteurs spreken/interviewen, maar geven we je ook gerust een rondleiding achter de schermen.

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op via;
Scholieren@toneelfragment.be