Fragment voor Scholieren
Fragment voor Scholieren

Vzw Toneel Fragment is al 45 jaar een vaste waarde in Londerzeel. Gedragen door vrijwilligers brengen wij elk theaterseizoen 2 producties. Eén voorstelling in november én één in maart. We creëerden over de jaren heen een vast publiek dat telkens van de partij is om ‘ontroerd’, ‘in spanning gehouden’ of ‘aan het lachen gebracht’ te worden. Met een mooie variëteit aan voorstellingen en thema’s kunnen wij ons publiek dan ook telkens opnieuw verrassen.

Meer info over toneel fragment? Klik hieronder!

Fragment voor scholieren

Ilse woont boven een fitnesszaak die zij samen met haar zakenpartner Sarah uitbaat. Met de komst van een populaire fitnessketen in de buurt blijven de klanten echter weg en stapelen de schulden zich op. Wanneer tot overmaat van ramp een deurwaarder zijn opwachting maakt lijkt de zaak reddeloos verloren. Maar dan staat er een onverwachte gast voor de deur…

In maart 2022 speelt Toneel Fragment de komedie ‘Eén nacht privé’. Het stuk werd geschreven door Stijn Cuypers en zal geregisseerd worden door Michiel Donies.

Meer info over de auteur en de regisseur vind je hieronder!

Toneel Fragment een nacht privé
Fragment voor scholieren

Om je werkstuk, taak of portfolio extra kracht bij te zetten maak je best gebruik van afbeeldingen. Hieronder vind je de affiche, foto’s van de repetities, foto’s van elke personage en scènefoto’s (indien deze er al zijn). Zo zijn we er zeker van dat je alles hebt om jouw bestand een mooie lay-out te geven!

Fragment voor scholieren

Als je naar één van onze voorstellingen komt kijken geven we je graag de kans om alles van wat dichterbij te bekijken. Zo kan je niet alleen de acteurs of regisseur spreken/interviewen, maar geven we je ook gerust een rondleiding achter de schermen.

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op via;
Scholieren@toneelfragment.be