HET VERHAAL

Twee onhandige inbrekers hebben het op dezelfde villa gemunt en kiezen dan ook nog eens exact dezelfde avond uit om er hun slag te slaan. Ze geraken het niet eens over wie wat mag meenemen en doen dan maar beroep op hun vaste heler om hen te helpen de buit ‘eerlijk’ te verdelen. Als de broer en zus van de afwezige eigenaar, onverwacht op bezoek komen, rest onze krakers geen andere mogelijkheid dan zich voor te doen als de house sitters.  En dan komt kerstavond eraan…

INFO

LOCATIE

Zaal het Gildenhuis
Gildenstraat 21
1840 Londerzeel

PRIJS

€12,00

Voor vragen in verband met tickets en wachtlijsten;

reservatie@toneelfragment.be
0477/79.15.72 (18u-20u)

SPEELDATA

woensdag 20/11/2024
Donderdag 21/11/2024
Vrijdag 22/11/2024
Zaterdag 23/11/2024
Zondag 24/11/2024

Crew

TEKST: sven de ridder & brik van dyck

Sven en Brik zijn al jarenlang een topteam. Je kan ze beide kennen van verschillende vlaamse series en films en waren ze deel van het echt Antwaarps theater.

In 2018 sloegen ze, samen met Marc Punt, de handen in elkaar en richtten ze hun eigen theatergezelschap op, de ‘Sven de Ridder company’. Hiermee brengen ze elk jaar 3 producties op de planken. Met, traditiegewijs, elk jaar ook een topper van een kerstkomedie.

REGISSEUR: Gert Vandekerkhof

Gert (1973) kan je misschien wel herkennen uit het straatbeeld van Londerzeel, daar is hij al enkele jaren wijkagent. Hij is een liefhebber van goede films, motorrijden, uitstapjes naar zee, padel, wandelen, darts & koken. Maar tussen al die hobby’s door kan hij nog tijd vinden voor een grote passie; ‘theater’.

In 2022 regisseerde hij bij Toneel Fragment de komedie ‘GE-TIC-T’. Een jaar later speelde hij de rol van Lukas in ‘Open Kaart’. Aangezien Gert niet weg te slagen is van het podium keert hij, voor zijn 3e november op rij, terug naar het Gildenhuis om de stoel van regisseur te bemannen.

Regie-assistentie

Ann Keppens

Toneelmeester

Liliane De Maeyer

Decor/techniek

olv. Wim Van Doren

Grafisch ontwerp

Michiel Donies

DE CAST

Ben

TBA

Lesley

tba

Schuur

tba

Marie-Christine

tba

Didier

tba

Toneel Fragment