Naar de film 'Perfetti Sconosciuti'

HET VERHAAL

7 vrienden, waaronder 3 koppels, houden samen een gezellig diner. Om de avond wat leuker te maken beslissen ze een spel te spelen. Ze moeten allemaal hun telefoon op tafel leggen en alles wat binnenkomt moet gedeeld worden met de groep. Makkelijk als je niets voor elkaar te verbergen hebt, al is ‘als’ een belangrijk sleutelwoord in die zin.

Crew

Perfetti Sconosciuti

Open Kaart werd geïnspireerd op de Italiaanse film ‘Perfetti sconosciuti’. De film werd in 2016 geschreven en geregisseerd door Paolo Genovese en werd al snel een hit. De film won dan ook meteen 7 prijzen op 4 nationale filmfestivals.

Slechts enkele jaren later werd de film al meer dan 18 keer hermaakt in verschillende landen, genoeg voor een plaatsje in het Guinness Book of Records in 2019. Echter werd het verhaal nog niet vertaald naar het theater. Maar daar brachten wij verandering in!

REGISSEUR: Michiel donies

Michiel (1999) is geen onbekende bij Fragment. Van jongsafaan ontdekte hij een passie voor theater en entertainment. Hij studeerde dan ook ‘Media & Entertainment Business’ en kon al genieten van vele ervaringen binnen de professionele theater- en TVwereld.

Naast verschillende theaterproducties bij Toneel Fragment, Camerata Productions en jma Carmina, vind je Michiel ook terug op het scherm. Zo zag je hem misschien voorbij komen in Thuis, Assisen, Dertigers, Wh@evR!, REWIND…
Hoewel Michiel al eerder zelf stukken schreef, is het de eerste keer dat hij een filmscenario onder handen nam.

Regie-assistentie

Nathalie Van praet

Toneelmeester

Liliane De Maeyer

Decor/techniek

olv. Wim Van Doren

Grafisch ontwerp

Michiel Donies

DE CAST

NATHALIE

Sofie verschraegen

DANIEL

michaël vandenbroeck

ANNELIES

tina aelbrecht

BERT

ief van de voorde

FLEUR

stefanie nevelsteen

LUKAS

gert vandekerkhof

ROB

chris pien