HET VERHAAL

Taxichauffeur John leidt al jaren een dubbel leven. Hij is immers getrouwd met twee vrouwen. Ondanks zijn strakke uurrooster komt hij in de problemen wanneer hij met een hersenschudding in het nabij gelegen ziekenhuis belandt. Hij schakelt zijn bovenbuur Stan in om te redden wat er te redden valt. Dat is buiten twee nieuwsgierige agenten én het temperament van John zijn twee vrouwen gerekend.

Crew

AUTEUR: Ray Cooney

Raymond George Alfred Cooney (1932) is een Britse toneelschrijver en acteur. Zijn toneelstukken zijn vertaald naar diverse talen en worden wereldwijd gespeeld. Zijn meest bekende stuk is Run for your wife dat in België en Nederland werd uitgebracht onder verschillende namen, zoals Goeie BurenKink In De Kabel en Taxi Taxi.

REGISSEUR: Philippe Nys

Philippe is al sinds jong manneke gebeten door de toneelmicrobe. Wanneer hij werd opgemerkt door een lokale toneelkring mocht hij meteen meespelen in hun, door zijn eigen broers geschreven, eindejaarsrevue. Daarna volgde hij les aan de academie van Meise waar hij met onderscheiding afstudeerde.

Vanaf zijn 17 speelde hij mee in vele producties waaronder ‘Festen’ waarmee hij ook zijn regie-debuut maakte.

Regie-assistentie

britt maerevoet

Toneelmeester

Liliane De Maeyer

Decor en techniek

o.l.v. Wim Van Doren

Grafisch ontwerp

Michiel Donies

DE CAST

marleen

Stefanie nevelsteen

vera

Leen aelbrecht

john

maarten cloots

Michiel Donies

stan

michiel donies

De cnodder

annelies de boeck

maegermans

michaël vandenbroeck

philippe

tom vertriest

reporter

britt maerevoet